Kulttuurikondis ry käynnistää toimintaansa

KULTTUURIKONDIS ry / KULTURKONDIS rf.  on virallisesti rekisteröity 11.5.2011.  Yhdistyksen perustava kokous oli 11.1.2011.  Säännöt löytyvät Patentti- ja rekisterhallituksesta. Yhdistetty vuosi-ja järjestäytymiskokous pidetään kesäkuussa Helsingin Karhusaaressa. Tarkempia tietoja antavat Anja Lanér, Tapani Sihvola ja Anu Castrén esim gmailin tai facebookin kautta.

Kulttuurikondis ry pyrkii edistämään kulttuurin ja taiteen avulla yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia sekä taiteen tuottajina että vastaanottajina. Yhdistys tuottaa kulttuuri- ja kehittämishankkeita yhteistyössä taiteilijoiden, yhteisöjen ja erityisryhmien kanssa, järjestää erilaisia kulttuuritilaisuuksia ja taidetapahtumia, harjoittaa julkaisutoimintaa ja alan koulutusta.

Vireillä on mm. kesäteatterihanke Karhusaareen yhteistyössä Kulttuuri A&T Oy:n kanssa.