KARHUSAARI TEATTERIFESTIVAALI taas ensi kesänä

Ilmojen haltija suosi OHTO -esittävän taiteen vapaan sataman – ikiomia festareita Karhusaaressa. Lauantaina päättäjäispäivänä lapsiyleisöstä osa jäi rannalle nauttimaan myöhäiskesän lämmöstä, vedessä kahlaamisesta ja uimisestakin. Kiitoksia satelee ei vain meidän huippuammattilaistemme hienoille esityksille, vaan myös ainutlaatuiselle “pop-up” -tunnelmalle Kontuperän pihapiirissä.

Ohto – esittävän taiteen vapaa satama – siirtyy pikkuhiljaa syysaikaan, mutta kevään herättäessä talviunilta alkaa seuraavan festarin ideointi täydellä teholla. Kaikki itsensä ohtolaiseksi tunnistavat ovat tervetulleita mukaan ohtoilemaan! www.teatteriohto.fi

Vuoden 2013 Karhusaari -teatterifestivaali järjestetään 22.8.-25.8. osoitteessa Kontuperän tila, Kuntokalliontie 12. Karhusaari 00890 Helsinki.